Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
Disp.  No disponible
COLECCIONISMO 22,00 €
OFERTA: 20,90 €

Número 1


Fecha de publicación: 03/09/2015

Editorial: DIBBUKS

ISBN: 9788415850960

Guión: El Torres



Descripción: Quan l´Antonia, una senzilla caixera de supoermercat, salva un home gran de ser atropellat, desencadena una sèrie de terribles esdeveniments. En els principals edificis construïts per Antoni Gaudí apareixen uns cadàvers amb unes mutilacions esfereïdores. La polícia es troba en un carreró sense sortida, i l´Antonia assegura una vegada i una altra que ha vist el fantasma d'en Gaudí.

Com en la realització d´un bon àpat, El Torres ha emprat les dosis perfectes d'intriga, terror, passió i bogeria en aquest trepidant thriller policíac. L´elegant dibuix d'en Jesús Alonso Iglesia aconsegueix engrandir l´obra, el resultat de la quan és una unió perfecta entre guionista i dibuixant. Segons les paraules de Javier Sierra (periodista, escriptor i autor del pròleg) "En Gaudí va a quedar atrapat, a començaments del segle XX, en una visió del món que anava més enllà dels convencionalismes, i és exactament aquest esperit el que els autors del còmic han comprès i recuperat amb gran encert".

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.