Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
HUBA HABANA
Disp.  3 - 7 días laborables
14,00 €
OFERTA: 13,30 €
Añadir al carrito

HUBA HABANA
Número 11


Fecha de publicación: 19/07/2018

Editorial: BASE

ISBN: 9788416587810

Guión: André Franquin

Dibujo: André Franquin


Año de publicación: 2018

Descripción: Shark, un dels criminals més buscats al món, s’ha apropiat d’una illa plena de plàtans, on està esclavitzant els nadius per produïr la beguda que ha inventat: la Huba banana. Per si fos poc, ha decidit que no hi hauria res millor que un Marsupilami per promocionar el seu producte i ha capturat la filleta del Marsupilami. Però no sap què el gran mascle groc, acompanyat pels seus amics Cavernabrole, Collin i Remi faran el que calgui per alliberar a la petita.


Shark, un dels criminals més buscats al món, s’ha apropiat d’una illa plena de plàtans, on està esclavitzant els nadius per produïr la beguda que ha inventat: la Huba banana. Per si fos poc, ha decidit que no hi hauria res millor que un Marsupilami per promocionar el seu producte i ha capturat la filleta del Marsupilami. Però no sap què el gran mascle groc, acompanyat pels seus amics Cavernabrole, Collin i Remi faran el que calgui per alliberar a la petita.




Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.