Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
CAPTUREU A  UN MARSUPILAMI
Disp.  3 - 7 días laborables
14,00 €
OFERTA: 13,30 €
Añadir al carrito

CAPTUREU A UN MARSUPILAMI
Número 0


Fecha de publicación: 19/07/2018

Editorial: BASE

ISBN: 9788416587520

Guión: André Franquin

Dibujo: André Franquin


Año de publicación: 2018

Descripción: Aquest nou volum va ser elaborat per celebrar el 50 aniversari del Marsupilami. Està format per gags produïts per André Franquin que, durant massa temps, havien estat inaccessibles per al públic. A excepció del "Niu del Marsupilami", trobem aquí totes les històries fundacionals d'un univers que va permetre Franquin i Natem elaborar les noves aventures d’aquest mític personatge. Per tant, és la base del mite. En aquestes historietes veiem com evoluciona la morfologia i el caràcter de l’animal, segons els desenvolupaments que Franquin va somiar per a ell.

Aquest nou volum va ser elaborat per celebrar el 50 aniversari del Marsupilami. Està format per gags produïts per André Franquin que, durant massa temps, havien estat inaccessibles per al públic. A excepció del "Niu del Marsupilami", trobem aquí totes les històries fundacionals d'un univers que va permetre Franquin i Natem elaborar les noves aventures d’aquest mític personatge. Per tant, és la base del mite. En aquestes historietes veiem com evoluciona la morfologia i el caràcter de l’animal, segons els desenvolupaments que Franquin va somiar per a ell.




Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.