Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
TINTINC 05. EL LOTUS BLAU (CATALAN)
Disp.  3 días laborables
13,95 €
OFERTA: 13,25 €
Añadir al carrito

TINTINC 05. EL LOTUS BLAU (CATALAN)
Número 5


Fecha de publicación: 30/12/2013

Editorial: JUVENTUD

ISBN: 9788426111852





Descripción: En Tintín aquesta vegada viatjarà cap a la misteriosa Xina. A Xangai descobreix l´origen d´un poderós verí que fa embogir. Allí s´enfronta a una banda terrible de traficants d´opi així com també a uns agents japonesos que fins que el llibre s´acaba mantenen el lector en suspens.
Quan va acabar Els cigars del Faraó, Hergé ja havia anunciat a Le Petit Vingtième que en Tintín es disposava a seguir el seu viatge cap a l´Extrem Orient. Llavors va rebre una carta del Pare Gosset, capellà dels estudiants xinesos de la Universitat de Lovaina, en la qual l´aconsellava que s´informés bé sobre la Xina i la seva cultura i li va presentar el jove xinès Txang-Txong-Jen, estudiant d?art a l´Acadèmia de Belles Arts de Lovaina. De seguida varen simpatitzar i es feren grans amics. (Podem reconèixer el jove Txang en el noi xinès amic de Tintín.) Gràcies a les llargues converses amb en Txang, Hergé va poder endinsar-se en el coneixement de la cultura de la Xina, fugint dels tòpics sobre els xinesos que llavors tenien els europeus, absolutament lluny de la realitat. L´amistat amb en Txang duraria tota la vida, tant en la ficció com en la vida real.
Aquest és el primer àlbum que Hergé assumiria del tot, i a partir del qual sempre es va documentar profundament sobre els països on en Tintín havia de viatjar.

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.