Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
TINTINC 06. L´ORELLA ESCAPÇADA (CATALAN)
Disp.  3 días laborables
12,90 €
OFERTA: 12,26 €
Añadir al carrito

TINTINC 06. L´ORELLA ESCAPÇADA (CATALAN)
Número 6


Fecha de publicación: 30/12/2013

Editorial: JUVENTUD

ISBN: 9788426111814





Descripción: El robatori d´un fetitxe arumbaya del Museu Etnogràfic, farà que en Tintín vagi a la República de Sant Teodoro. Allí es veurà ficat en la guerra que té aquest país amb el seu veí Nuevo Rico, i es converteix en l´ajudant del general Alcázar, personatge molt controvertit, a qui tornarem a trobar més endavant en altres aventures. Tintín s´endinsa cap a la selva fins a trobar la tribu arumbaya i descobrir el misteri del fetitxe robat.
Aquesta aventura d?en Tintín es va començar a publicar a Le Petit Vingtième a la darreria del 1935, i com a volum sencer, el 1937. Va sortir en color l´any 1943. Una vegada més, en aquesta obra Hergé inclou al lusions a l´actualitat mundial. El conflicte entre San Teodoro i Nuevo Rico per causa del petroli, està fonamentat en la sanguinària guerra del Gran Chaco, que va enfrontar el Paraguai i Bolívia cap els anys trenta, al llarg de tres anys amb més de 100.000 morts. Hergé, en aquesta obra, és gairebé fidel a la realitat. Transforma el "Gran Chaco" amb el "Gran Chapo" i canvia els noms de dues companyies petrolíferes, però tota la resta és d´una escrupulosa exactitud. En aquest àlbum, l´autor Hergé ens descriu el primer dels seus països imaginaris, dels quals en farà posteriorment una de les seves especialitats.

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.