Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
TINTINC 08. EL CEPTRE D´OTTOKAR (CATALAN)
Disp.  3 días laborables
11,90 €
OFERTA: 11,30 €
Añadir al carrito

TINTINC 08. EL CEPTRE D´OTTOKAR (CATALAN)
Número 8


Fecha de publicación: 30/12/2013

Editorial: JUVENTUD

ISBN: 9788426111784





Descripción: Quan en Tintín troba i recull una cartera oblidada en un banc públic, no es pot ni imaginar que això el portarà a viatjar fins al país de Sildàvia, situat al centre dels Balcans. Allí s´assabenta d´una conspiració que vol robar el ceptre del rei Muskar XII, sense el qual el rei no pot seguir regnant. A més, el país veí, Bordúria, té clares intencions d´envair-los. La trama està clarament influïda per l?època.
La història es va publicar a Le Petit Vingtième des del 4 d´agost de 1938 al 10 d agost de l´any següent Els signes que aleshores anunciaven l´esclat de la segona guerra mundial eren evidents i nombrosos. L´Alemanya de Hitler preparava la invasió d´Àustria, que va quedar annexionada, convertint-se així en una província més del tercer Reich. Veiem en El ceptre d´Ottokar com Bordúria intenta annexionar-se el regne de Sildàvia, amb l´ajut d un tal Mussler (el nom del qual és una composició de Mussolini i Hitler). Els borduris es poden identificar com els nazis en moltíssims aspectes: els noms dels personatges, els uniformes que porten, els avions, àdhuc la seva tàctica d infiltració a Sildàvia.
L´any 1947 va ser reeditada en color.

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.