Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA POR

JUVENTUD / 

TINTINC 15. TINTIN AL PAIS DE L´OR NEGRE (CATALAN)
Disp.  3 días laborables
12,90 €
OFERTA: 12,26 €
Añadir al carrito

TINTINC 15. TINTIN AL PAIS DE L´OR NEGRE (CATALAN)
Número 15


Fecha de publicación: 30/12/2013

Editorial: JUVENTUD

ISBN: 9788426111845

Descripción: Aquesta aventura d´en Tintín tracta de la guerra entre les grans companyies petrolieres. Tot comença quan la gasolina adulterada envaeix el mercat. En Tintín viatja cap el país de Khemed, en el qual hi ha una lluita de poders, que enfronta l´emir Ben Kalish Ezab contra Bab El Ehr, cadascun d´ells finançat per una companyia de petroli diferent. Entra a l´escena el terrible Abdalah, fill de l´emir. Hergé va inspirar-se per aquesta figura amb una fotografia del rei Faisal II, quan era un infant. Aquest àlbum ha passat per nombroses versions abans de trobar la seva forma definitiva.
Va començar a aparèixer el 25 de setembre del 1939 a Le Petit Vingtième, després d´El ceptre d´Ottokar, però va esclatar la guerra. El 9 de maig de 1940 les tropes alemanyes entren a Brussel·les i la publicació de Le Petit Vingtième es va interrompre acabant-se així la de Tintín al país de l´or negre. La història s´atura a la pàgina actual 26 de l?àlbum, que no serà continuada fins sis anys més tard en la revista Tintín.

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.