Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
TINTINC 21. LES JOIES DE LA CASTAFIORE (CATALAN)
Disp.  3 días laborables
12,90 €
OFERTA: 12,26 €
Añadir al carrito

TINTINC 21. LES JOIES DE LA CASTAFIORE (CATALAN)
Número 21


Fecha de publicación: 30/12/2013

Editorial: JUVENTUD

ISBN: 9788426110589





Descripción: La diva Castafiore anuncia la seva arribada a Moulinsart i el capità Haddock vol fugir d´allí i anar-se´n de viatge, però en baixar l´escala, ensopega amb un graó espatllat, que encara no han vingut a arreglar, i cau trencant-se els lligaments de la cama. Llavors comença a circular el rumor que hi ha una relació sentimental entre la cantant i el vell llop de mar i comencen a arribar paparazzis. I les joies de la diva desapareixen.

En aquest àlbum no hi ha viatges ni grans aventures, i aquí veurem la gràcia que té l´Hergé per fer interessant la intriga. Tota l´acció passa a Moulinsart, dins el castell, pels seus jardins i voltants. Segons el mateix Hergé ens explica: En començar aquest àlbum, la meva intenció també era la de simplificar les coses, la d´entrenar-me a narrar, aquesta vegada, una història en la qual no passés res, sense haver de recórrer a l´exotisme. Simplement, volia veure si era capaç de mantenir el lector en suspens fins a la fi de la història.

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.