Accede a tu cuenta con
Si aún no formas parte de la comunidad: Regístrate
BÚSQUEDA
TINTINC 24. TINTIN I L´ART ALFA (CATALAN)
Disp.  3 días laborables
12,90 €
OFERTA: 12,26 €
Añadir al carrito

TINTINC 24. TINTIN I L´ART ALFA (CATALAN)
Número 24


Fecha de publicación: 30/12/2013

Editorial: JUVENTUD

ISBN: 9788426138590





Descripción: Tintín i l´Art-Alfa, àlbum inacabat, forma per fi part de les 23 altres aventures de Tintín. En els mesos següents a la desaparició d´Hergé, el 3 de març 1983, les especulacions havien estat moltes: molts lectors volien que els col·laboradors del mestre acabessin aquesta història. Però Hergé va ser clar: no hi hauria nous Tintins després d´ell. Finalment, en 1986, es va publicar un luxós àlbum, en dos quaderns, amb els principals esbossos del dibuixant.

Uns anys després de la publicació de Tintín i els Pícaros, i poc abans del cinquanta aniversari del seu heroi, Hergé tria com a marc del seu següent àlbum el món de l´art contemporani que coneix especialment bé. Hi llança Tintín sense saber molt bé «on el portarà aquesta història». Hergé treballa esporàdicament, desitjant no decebre els seus lectors, però la malaltia l´acapara i aviat el convenç que aquesta aventura mai serà acabada i es convertirà en l´última aventura de Tintín Quan el març de 1983, Hergé abandona definitivament Tintín a la seva sort, confiant a la seva esposa Fanny la cura de guiar el seu petit reporter amb dinamisme però sense concessions, deixa a la seva taula de treball molt més que un projecte però molt menys que un àlbum acabat. Les modificacions, les idees que van sorgint, els dubtes mostren la gran quantitat de treball i de creació que li esperava encara al mestre per acabar aquesta aventura. Continua havent-hi tantes ganes, tants somnis, tantes pistes que només Hergé hagués pogut explorar!

«Si uns altres reprenguessin Tintín, ho farien potser millor, potser pitjor; però una cosa és segura: ho farien d´una altra manera, i llavors ja no seria Tintín!....» Hergé.

Idioma: Castellano

Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.